mildred

Swingprojekt

Swing Talks är ett öppet jam och samtal om att spela swingjazz, som musiker och Dj, för dansande publik, om hur man som ljudtekniker ställer ljudet för swing och hur man som dansare interagerar med musiken. Delta i samtalet, lyssna och inspireras! Allmänheten uppmuntras att ta med instrument!

Swing Talks arrangerades av Sofia Enros och Daniel Johansson på Pub Bastun i samband med Windjammers Ball 2011 och på Mariehamns stadsbibliotek i samband med Scandinavian Shuffle 2013.

Foto: Christopher Allen

Över 700 barn och ungdomar dansade Lindy hop med Mildreds swingskola i projektet Swing it! som var ett samarbete mellan Mildreds swingskola och Ålands ungdomsförbund under läsåret 2010-2011. Swing it! riktade sig till elever i grundskola och gymnasium på Åland, undervisningen skedde på lektionstid.

Vill du att vi kommer till din skola?

Vi dansar gärna med er!
Projektet Swing it! är över men dansen fortsätter! Välkommen att kontakta oss för bokning och prisuppgifter, info(a)mildredsswingskola.ax

Swingkids Lindy hop med Mildreds swingskola Sofia Enros och Daniel Johansson i Ytternäs skola mars 2015 Mariehamn Åland swing